Drie Mòndjes Vurraf

Carnavalsvereniging De Pezerikken organiseert elk jaar in november een groots meezingfestijn. Afgelopen jaar verzorgde ik in de theaterzaal van CC Elckerlyc de muziek op de afterparty.

Zie bijgevoegde aftermovie voor een impressie…

Kiwanis Stadsquiz Tilburg

Op 2 november 2019 organiseerde Kiwanis Club Tilburg de tweede editie van de Tilburgse Stadsquiz. Ik verzorgde de achtergrondmuziek tijdens de quiz en draaide plaatjes op de spectaculaire feestavond in het Willem ll stadion.

Zie bijgevoegde aftermovie voor een impressie…

Bruiloft Sam & Robin

Op 15 juni 2019 gaven Sam en Robin elkaar het ja-woord op een wel heel bijzondere locatie. De manege naast hun huis werd voor hun trouwdag omgetoverd tot unieke trouwzaal annex feesttempel.

Voor Sam & Robin mocht ik de huwelijksceremonie technisch ondersteunen, een achtergrondmuziekje verzorgen tijdens de borrel, maar vooral hun 300 gasten laten genieten tijdens het spectaculaire feest. Het dak ging eraf en de dansvloer bleef vol tot de zon weer opkwam…Zie bijgevoegde foto’s en aftermovie voor een impressie…

De lokatie
Waar is het feest?
de aftermovie

Personeelsfeest Gemeente Tilburg

18 mei 2017 waren alle medewerkers (bijna 2000) uitgenodigd voor het personeelsfeest van de Gemeente Tilburg. Een programma van spel, band en DJ’s verdeeld over de twee zalen van 013 vormden de ingrediënten voor een geweldig feest.

DJ Bas draaide samen met DJ Stevie B “back to basics” muziek van vinyl in de grote zaal. Na afloop van het feest (01:00) gingen DJ Bas en Stevie B nog even door op de afterparty in Café Bakker aan de korte Heuvel in Tilburg. Het werd een latertje ….

DJ Bas en DJ Stevie B in 013